Frontend Developer | React, Kubernetes (60 - 90.000 Kč)

Baví Tě frontend a máš slabost pro React? Pak jsi na správné adrese! Do našeho malého týmu hledáme Reacťáka, který nám pomůže posunout na aplikaci na další level. Navíc umíme být velice flexibilní – jsme otevřeni dlouhodobé spolupráci na IČO i pracovnímu poměru. Navíc máme rádi moderní technologie a náš vývojový stack pravidelně aktualizujeme. Co myslíš, padneme si do oka?

  • Vývoj frontendu naší aplikace, která se používá po celém světě * Moderní vývojové postupy a technologie * Budeme od Tebe očekávat čistý a kvalitní kód * Pokud chceš, dostaneš příležitost dělat mentoring juniornějším kolegům

POŽADUJEME:

  • Máš za sebou alespoň 3 roky vývoje v Reactu * Věnuješ se nastavování GitLab pipelines * Už jsi nasazoval do Kubernetes * Bonusem je, pokud máš přesah do backendu (Node.js nebo Java)

NABÍZÍME:

  • Možnost spolupráce na pracovní poměr nebo IČO * Flexibilní pracovní dobu a možnost hybridní spolupráce (3 dny týdně z domu) * Parádní kanceláře s výhledem na celé Brno a opravdu výbornou kávou * Malý kolektiv, kde panuje přátelská atmosféra (na které si zakládáme) * Samozřejmostí jsou stravenky, firemní akce a další vychytávky * Zní to pro Tebe zajímavě? Tak se nám ozvi!

Zaujala Vás tato pracovní nabídka? Neváhejte a zašlete svůj profesní životopis ve formátu MS WORD (ideálně .docx). Pokud jste již u nás absolvoval/a pohovor, můžete kontaktovat přímo svého konzultanta. Uchazeče, kteří postoupí do užšího kola, budeme kontaktovat obratem. Tato pracovní pozice je také vhodná pro programátor, vývojář, software engineer, javascript, typescript, material-ui, front-end, full-stack, java, j2ee, enterprise edition, redux, bootstrap, docker, ci/cd, continuous integration, continuous development, contract, konrakt, medior, senior. Ostatní uchazeče budeme kontaktovat v případě, že pro ně nalezneme jinou vhodnou pracovní nabídku. Jobs Contact Personal, s.r.o. se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 (dále jen Jobs Contact) bude Vaše osobní údaje (životopis, případně další materiály) zpracovávat v souladu se Zákonem o ochraně osobních údajů 110/2019 Sb. a v souladu s Obecným nařízením o ochraně osobních údajů (EU) 2016/679, a to výhradně za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Jobs Contact je pracovní agentura s platným povolením Generálního ředitelství Úřadu práce ČR a osobní údaje může v souladu s účelem poskytnout třetím stranám. Tým Jobs Contact se těší na spolupráci s Vámi!

logo

Firma: Jobs Contact Personal, s.r.o.

Kontakt: Jakub Šrubař

Telefon: 00420725391785

Kód: 188774

Místo práce: Brno-město

Typ úvazku: hlavní pracovní poměr, vedlejší pracovní poměr, práce z domu, nebo žl, brigáda



Reagovat na tuto pozici


Práce | Brigády | Moje.kariéra | O nás | Kontakt | Zaměstnavatelé

Obchodní podmínky | Ochrana osobních údajů

©2024 KARIERA.CZ s.r.o.