Instalační Inženýr | Pronikni do světa IT a procestuj svět! (40 - 60.000 Kč)

Fascinuje Tě svět IT? Máš rád moderní technologie? Rád cestuješ? Pokud jsi odpověděl 3x ANO, jsi náš člověk! Jsme inovativní firma a náš unikátní software pomáhá společnostem po celém světě zefektivňovat výrobu – od zvyšování kvality výrobku, přes snižování spotřeby paliva, až po snižování emisí. A protože jsme špička v oboru a náš produkt jde na dračku, potřebujeme další posily. Tvým úkolem bude přímo u našich klientů nainstalovat náš software. Ale nemusíš mít strach, nebudeš na to sám – všechno Tě naučí Tví zkušenější kolegové. Zní to pro Tebe zajímavě?

  • Instalace našeho softwaru u klientů, které máme po celém světě * Příležitost cestovat – od pár dnů až po 2 týdny * Podpora zkušenějších kolegů, kteří Tě všechno naučí * Práce s nejmodernějšími technologiemi a postupy

POŽADUJEME:

  • Máš VŠ v oboru IT, Automatizace nebo Elektro * Zajímáš se o svět IT a baví Tě technologie * Zvládneš se domluvit anglicky * Chceš cestovat po světě

NABÍZÍME:

  • Možnost remote spolupráce (samozřejmě Tě ale rádi uvidíme i osobně) * Parádní kanceláře s relaxační místností a neomezenou zásobou nápojů (káva, čaj, džusy, …) * Podporu v rozvoji – jazykové kurzy, odborné vzdělávání i mezinárodní konference * Dostaneš od nás týden dovolené navíc a sick days k tomu * Počítat můžeš i se služebním notebookem i telefonem * Pokud to pro Tebe zní zajímavě, určitě se ozvi!

Zaujala Vás tato pracovní nabídka? Neváhejte a zašlete svůj profesní životopis ve formátu MS WORD (ideálně .docx). Pokud jste již u nás absolvoval/a pohovor, můžete kontaktovat přímo svého konzultanta. Uchazeče, kteří postoupí do užšího kola, budeme kontaktovat obratem. Ostatní uchazeče budeme kontaktovat v případě, že pro ně nalezneme jinou vhodnou pracovní nabídku. Jobs Contact Personal, s.r.o. se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 (dále jen Jobs Contact) bude Vaše osobní údaje (životopis, případně další materiály) zpracovávat v souladu se Zákonem o ochraně osobních údajů 110/2019 Sb. a v souladu s Obecným nařízením o ochraně osobních údajů (EU) 2016/679, a to výhradně za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Jobs Contact je pracovní agentura s platným povolením Generálního ředitelství Úřadu práce ČR a osobní údaje může v souladu s účelem poskytnout třetím stranám. Tým Jobs Contact se těší na spolupráci s Vámi!

logo

Firma: Jobs Contact Personal, s.r.o.

Kontakt: Jakub Šrubař

Telefon: 00420725391785

Kód: 190327

Místo práce: Hradec Králové

Typ úvazku: hlavní pracovní poměr

Poznámka: vhodné pro absolventy



Reagovat na tuto pozici


Práce | Brigády | Moje.kariéra | O nás | Kontakt | Zaměstnavatelé

Obchodní podmínky | Ochrana osobních údajů

©2024 KARIERA.CZ s.r.o.