IT Recruiter - šance pro juniory i absolventy! (26 - 60.000 Kč)

Zajímá vás personalistika, recruitment nebo IT? Chcete, aby výsledky toho, co děláte byly opravdu vidět? Hledáte práci, která vás bude nejen bavit ale která vám zároveň dá i šanci dále se rozvíjet a růst? Ať už jsou vaše cíle, sny nebo představy o nové práci jakékoli, pokud jsme se trefili, určitě čtěte dál!

  • Jsme parta mladých lidí a společně tvoříme IT Recruitment tým v agentuře Jobs Contact Consulting. * Více než 7 let propojujeme firmy s uchazeči o práci. * Spolupracujeme s technologickými společnostmi, které patří ke špičce na českém i evropském trhu. Uchazečům tak můžeme nabídnout i práci na projektech, ke kterým by se bez nás nedostali. * Teď hledáme na příklad vývojáře umělé inteligence pro český start-up (o kterém jste nejspíš slyšeli v televizi), analytika, jehož úkolem bude příprava složitých projektů třeba pro urychlovač částic v Cernu nebo software engineera, který bude pracovat na elektronových mikroskopech a třeba i zachraňovat životy. * Dobře víme, že kombinace HR a IT je výzva. Díky našemu know-how a mnohaletým zkušenostem to ale s námi hravě zvládnete. Stačí chtít!

POŽADUJEME:

  • Co budete potřebovat – vaše „must have“? * - Naše práce je o kombinaci marketingu, obchodu a administrativy – budete tedy potřebovat hlavně systematičnost, schopnost zorganizovat si svůj čas a komunikativnost. * - Při jakékoliv práci IT (včetně té naší) se neobejdete alespoň bez mírně pokročilé znalosti angnličtiny. * - Nejdůležitější ale bude odvaha jít do něčeho nového! * Co se bude hodit navíc – vaše „nice to have“? * - Oceníme především praxi z obchodu nebo z příbuzných oblastí (do těch počítáme třeba i finance, telemarketing nebo i gastro). * - Znalosti z IT – třeba SŠ zaměřená na elektrotechniku nebo informační technologie pro vás bude obrovské plus. Zvládnete to ale i bez ní. * - Samozřejmě i zkušenosti z podobné práce budou k užitku – i když šlo např. o agenturní zaměstnávání nebo interní HR.

NABÍZÍME:

  • Je to příležitost, na jakou nenarazíte každý den. Dobře víme, že každý je dobrý v něčem jiném a rádi vás provedeme vším, co pro vás bude nové. Budete tedy mít možnost učit se přímo z praxe. * Zakládáme si i na tom, že výsledky naší práce jsou vidět – poznáte je na své výplatě ale i na tom, jak budete získávat nové znalosti a dovednosti. * Na vás bude, jakým směrem se chcete vydat. Ať už se v budoucnosti vidíte v HR, recruitmentu, v IT jako takovém nebo třeba v obchodě, u nás budete mít možnost přizpůsobit si svou profesní dráhu přesně podle svých představ. * My vám jen vytvoříme ty správné podmínky – budete mít možnost využívat naše kanceláře nedaleko centra Brna nebo pracovat částečně z domova; kromě nadprůměrného finančního ohodnocení a provizí na vás čeká firemní mobil, notebook i auto a když budete chtít relax, máme pro vás navíc pár dnů volna nebo příspěvek na dovolenou či na sport. * A konečně rádi zajdeme někam i po práci. Jen za poslední měsíc jsme stihli teambulding v pár brněnských barech, firemní oběd nebo degustaci vína a za pár dnů nás čeká Excalibur Race-

Jak jste dočetli až sem, gratulujeme k výdrži. Pokud jsme Vás zaujali, pošlete nám svůj životopis a pár řádků o tom, co Vás na práci u nás přitahuje nejvíc. Uchazeče, kteří postoupí do užšího kola, budeme kontaktovat obratem. Ostatní uchazeče budeme kontaktovat v případě, že pro ně nalezneme jinou vhodnou pracovní nabídku. Jobs Contact Personal, s.r.o. se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 (dále jen Jobs Contact) bude Vaše osobní údaje (životopis, případně další materiály) zpracovávat v souladu se Zákonem o ochraně osobních údajů 110/2019 Sb. a v souladu s Obecným nařízením o ochraně osobních údajů (EU) 2016/679, a to výhradně za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Jobs Contact je pracovní agentura s platným povolením Generálního ředitelství Úřadu práce ČR a osobní údaje může v souladu s účelem poskytnout třetím stranám. Tým Jobs Contact se těší na spolupráci s Vámi!

logo

Firma: Jobs Contact Personal, s.r.o.

Kontakt: Pavel Fiala

Telefon: 00420720051997

Kód: 174466

Místo práce: Brno-město

Typ úvazku: hlavní pracovní poměr, vedlejší pracovní poměr, brigáda

Poznámka: vhodné pro absolventy



Reagovat na tuto pozici


Práce | Brigády | Moje.kariéra | O nás | Kontakt | Zaměstnavatelé

Obchodní podmínky | Ochrana osobních údajů

©2024 KARIERA.CZ s.r.o.