Junior C# Developer (35 - 55.000 Kč)

Jste čerstvý absolvent, který hledá práci, ale všude po vás chtějí roky praxe? U nás to takhle nefunguje. Moc dobře víme, že každý musí někde začít, proto vás povedeme a pomůžeme vám potřebné zkušenosti nabrat!

  • nejprve vás seznámíme s naším informačním systémem * až budete všemu rozumět a budete se cítí jistě, necháme Vás samostatně rozvíjet náš produkt * systémy, na kterých budete pracovat jsou zaměřené na identifikaci osob (např. docházkový systém) * budete vyvíjet backend v C#, trochu i frontend v TypeScriptu a samozřejmě se setkáte i s SQL databázemi

POŽADUJEME:

  • nepotřebujeme člověka s roky komerční praxe, stačí, když budete mít chuť a zápal se učit * samozřejmě, pokud nějakou praxi máte, i to velmi oceníme a promítneme do vaší nástupní mzdy * uvítáme také programátory SAMOUKY!

NABÍZÍME:

  • kromě profesionálního, trpělivého a přátelského kolektivu se můžete těšit na: * solidní pracovní prostředí a firemní zázemí - od nového roku jsme v nových kancelářích! * podporu firmy při vzdělávání - pomůžeme vám růst * pružnou pracovní dobu * týden dovolené navíc * homeoffice * stravenky * penzijní připojištění * podíly na hospodářském výsledku firmy na konci roku

Zaujala Vás tato pracovní nabídka? Neváhejte a zašlete svůj profesní životopis ve formátu MS WORD (ideálně .docx). Pokud jste již u nás absolvoval/a pohovor, můžete kontaktovat přímo svého konzultanta. Uchazeče, kteří postoupí do užšího kola, budeme kontaktovat obratem. Ostatní uchazeče budeme kontaktovat v případě, že pro ně nalezneme jinou vhodnou pracovní nabídku. Jobs Contact Personal, s.r.o. se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 (dále jen Jobs Contact) bude Vaše osobní údaje (životopis, případně další materiály) zpracovávat v souladu se Zákonem o ochraně osobních údajů 110/2019 Sb. a v souladu s Obecným nařízením o ochraně osobních údajů (EU) 2016/679, a to výhradně za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Jobs Contact je pracovní agentura s platným povolením Generálního ředitelství Úřadu práce ČR a osobní údaje může v souladu s účelem poskytnout třetím stranám. Tým Jobs Contact se těší na spolupráci s Vámi!

logo

Firma: Jobs Contact Personal, s.r.o.

Kontakt: Mgr. Daniela Vladařová

Telefon: 00420601567775

Kód: 108438

Místo práce: Brno-město

Typ úvazku: hlavní pracovní poměr



Reagovat na tuto pozici


Práce | Brigády | Moje.kariéra | O nás | Kontakt | Zaměstnavatelé

Obchodní podmínky | Ochrana osobních údajů

©2024 KARIERA.CZ s.r.o.