.NET developeři...hledáte novou výzvu? (50 - 150.000 Kč)

Pak hledáme právě Vás! Připojte se k našemu týmu odborníků a pusťte se do projektů, které Vás posunou profesně dál. Vaše znalost C# je pro nás klíčová, a pokud máte navíc pevnou ruku v technologiích ASP.NET MVC a SQL, pak jsme právě pro Vás připravili skvělou příležitost.

  • Zcela nové projekty: Pracujte na zajímavých projektech úplně od píky, zapojíte svoji kreativitu a houževnatost. * Vzdělávací příležitosti: Máte zde možnost se neustále rozvíjet a zdokonalovat díky široké škále vzdělávacích programů a certifikací. * Visual Studio, ASP.NET MVC a SQL: Vaše znalosti těchto technologií nám společně umožní vytvářet robustní a škálovatelná řešení. * Nabídneme Vám smlouvu na neurčito, 13.plat, prémie za projekty a nástupní mzdu dle Vašich zkušeností (rozmezí dle seniority 70 - 150.000 Kč).

POŽADUJEME:

  • Vzdělání v oboru IT (ideálně VŠ) * Praxe s C#, .NET, MS Visual Studio * Uvítáme znalost vícevláknového programování * Zkušenost databázemi - MS SQL, znalost SQL na dobré úrovni * Schopnost samostatné práce a koncepčního myšlení

NABÍZÍME:

  • Zázemí silné, stabilní společnosti, zapojení do nových projektů z oblasti energetiky, dopravy, plynárenství apod. * Zkušební doba 3 měsíce, smlouva na neurčito * Pokud stále studujete, je možný i částečný úvazek * 5 týdnů dovolené, flexibilní pracovní doba * Stravenky * Neformální prostředí, pružné nekorporátní řízení týmů * Firemní akce, sportovní i relaxační * Příspěvky zaměstnavatele na životní pojištění a penzijní připojištění * Podporující kolektiv IT pracovníků, vedení profesionálů v oboru * Nástup ihned nebo dohodou

Zaujala Vás tato pracovní nabídka? Neváhejte a zašlete svůj profesní životopis ve formátu MS WORD (ideálně .docx). Pokud jste již u nás absolvoval/a pohovor, můžete kontaktovat přímo svého konzultanta. Uchazeče, kteří postoupí do užšího kola, budeme kontaktovat obratem. Ostatní uchazeče budeme kontaktovat v případě, že pro ně nalezneme jinou vhodnou pracovní nabídku. Jobs Contact Personal, s.r.o. se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 (dále jen Jobs Contact) bude Vaše osobní údaje (životopis, případně další materiály) zpracovávat v souladu se Zákonem o ochraně osobních údajů 110/2019 Sb. a v souladu s Obecným nařízením o ochraně osobních údajů (EU) 2016/679, a to výhradně za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Jobs Contact je pracovní agentura s platným povolením Generálního ředitelství Úřadu práce ČR a osobní údaje může v souladu s účelem poskytnout třetím stranám. Tým Jobs Contact se těší na spolupráci s Vámi!

logo

Firma: Jobs Contact Personal, s.r.o.

Kontakt: Kateřina Vybíhalová

Telefon: 00420720970919

Kód: 189565

Místo práce: Hlavní město Praha

Typ úvazku: hlavní pracovní poměr, vedlejší pracovní poměr, brigáda



Reagovat na tuto pozici


Práce | Brigády | Moje.kariéra | O nás | Kontakt | Zaměstnavatelé

Obchodní podmínky | Ochrana osobních údajů

©2024 KARIERA.CZ s.r.o.