Rozjeď svou kariéru jako BI Developer - stáž pro studenty!!! (20 - 40.000 Kč)

Hledáta brigádu na prázdniny nebo stáž, v průběhu které byste mohli získávat zkušenosti přímo z praxe a ty následně využít třeba ve své diplomové práci? Lákají vás velká data nebo práce na pomezí vývoje a business analýzy? Jde vám hlavně o flexibilitu - možnost zkombinovat práci se školou, mít čas v průběhu zkoušekového nebo šanci uzpůsobit si pracovní dobu podle svých možností?

  • Dnes za sebou máme přes 25 let historie a s našimi produkty se setkáte v bankách, průmyslu 4.0 i ve státní správě. * V našem brněnském vývojovém centru na tebe čeká tým zkušených Business Inteligence vývojářů, pro který právě hledáme další posilu. * Celá firma je dnes nastavena tak, aby všem svým zaměstnancům pomáhala v růstu - samozřejmostí tak je nejen vedení od zkušených leaderů (či mentorů), ale i možnost zúčastnit se nejrůznějších konferencí a školení s lidmi i mimo společnost. * Samozřejmostí je pak šance na dlouhodobou spolupráci - pokud budou obě strany spokojeni, můžeš se těšit i na HPP na dobu neurčitou...

POŽADUJEME:

  • - Studuješ IT? * - Baví tě práce v oblasti optimalizace databází, datawarehouse či Business Inteligence? * - Nedělá vám problém angličtina? * Pak jsi náš člověk - dej nám o sobě vědět, rádi tě pozveme na pohovor a domluvíme se s tebou na dalším postupu.

NABÍZÍME:

  • Příspěvek na stravování formou stravenkového paušálu ve výši 71,- Kč odpovídající stravence v hodnotě 130,- Kč * Aby sis mohl/a užít volno naplno, dostaneš body do Cafeterie, které můžeš mimo jiného použít třeba na volnočasové aktivity jako jsou vstupy na sportoviště nebo do kina, vzdělávání, knihy, masáže, flexi passy nebo i na penzijko, zdravotní zařízení či příspěvek na internet * Firemní akce (vánoční večírek i pro partnery v pěkném hotelu s přespáním, 3 denní Development Conference a další teambuildingy…) * Příjemné kanceláře, vonící káva z moderních kávovarů, zeleninové a ovocné dny.... to je prostě den u nás.

Zaujala Vás tato pracovní nabídka? Neváhejte a zašlete svůj profesní životopis ve formátu MS WORD (ideálně .docx). Pokud jste již u nás absolvoval/a pohovor, můžete kontaktovat přímo svého konzultanta. Uchazeče, kteří postoupí do užšího kola, budeme kontaktovat obratem. Ostatní uchazeče budeme kontaktovat v případě, že pro ně nalezneme jinou vhodnou pracovní nabídku. Jobs Contact Personal, s.r.o. se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 (dále jen Jobs Contact) bude Vaše osobní údaje (životopis, případně další materiály) zpracovávat v souladu se Zákonem o ochraně osobních údajů 110/2019 Sb. a v souladu s Obecným nařízením o ochraně osobních údajů (EU) 2016/679, a to výhradně za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Jobs Contact je pracovní agentura s platným povolením Generálního ředitelství Úřadu práce ČR a osobní údaje může v souladu s účelem poskytnout třetím stranám. Tým Jobs Contact se těší na spolupráci s Vámi!

logo

Firma: Jobs Contact Personal, s.r.o.

Kontakt: Pavel Fiala

Telefon: 00420720051997

Kód: 67740

Místo práce: Brno-město

Typ úvazku: hlavní pracovní poměr, vedlejší pracovní poměr, brigáda



Reagovat na tuto pozici


Práce | Brigády | Moje.kariéra | O nás | Kontakt | Zaměstnavatelé

Obchodní podmínky | Ochrana osobních údajů

©2024 KARIERA.CZ s.r.o.