Vývojář mobilních aplikací pro Android! (60 - 90.000 Kč)

Baví Vás mobilní vývoj a chcete dostat příležitost realizovat své nápady? Jsme česká softwarová firma, která k sobě hledá zkušeného vývojáře a chce mu poskytnout prostor pro realizaci vlastních nápadů.

  • Vývoj aplikací pro Android * Dodržování zásad vývoje * Implementace a monitoring aplikací * Rozvoj existujících aplikací * Dodržování principů agilního vývoje

POŽADUJEME:

  • Znalost Android platformy (Android SDK, systémové aplikace, Java API) * Povědomí o Kotlinu či Coroutines je velká výhoda * Znalost RESTu a JIRA bude velkým plus * Zkušenosti v SQL, CSS a HTML5 budou výhodou * Angličtinu budete potřebovat ke studiu dokumentace * Pokud máš alespoň 2 roky komerční praxe Android vývojáře, tak značka ideál

NABÍZÍME:

  • Finanční bonusy k platu za realizované projekty * Příležitost pro realizování vlastních nápadů a projektů * Finanční příspěvky při výjimečných životních událostech * Jazykové i odborné vzdělávání během pracovní doby a zdarma * Finanční příspěvky na sport a kulturu * Příspěvky na penzijní i životní pojištění * 5 týdnů dovolené a pružná pracovní doba * Telefon i pro osobní použití a pracovní notebook * Stravenky a nápoje na pracovišti zdarma (káva, čaj, voda)

Zaujala Vás tato pracovní nabídka? Neváhejte a zašlete svůj profesní životopis ve formátu MS WORD (ideálně .docx). Pokud jste již u nás absolvoval/a pohovor, můžete kontaktovat přímo svého konzultanta. Uchazeče, kteří postoupí do užšího kola, budeme kontaktovat obratem. Ostatní uchazeče budeme kontaktovat v případě, že pro ně nalezneme jinou vhodnou pracovní nabídku. Jobs Contact Personal, s.r.o. se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 (dále jen Jobs Contact) bude Vaše osobní údaje (životopis, případně další materiály) zpracovávat v souladu se Zákonem o ochraně osobních údajů 110/2019 Sb. a v souladu s Obecným nařízením o ochraně osobních údajů (EU) 2016/679, a to výhradně za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Jobs Contact je pracovní agentura s platným povolením Generálního ředitelství Úřadu práce ČR a osobní údaje může v souladu s účelem poskytnout třetím stranám. Tým Jobs Contact se těší na spolupráci s Vámi!

logo

Firma: Jobs Contact Personal, s.r.o.

Kontakt: Mgr. Daniela Vladařová

Telefon: 00420601567775

Kód: 125644

Místo práce: Brno-město

Typ úvazku: hlavní pracovní poměr, práce z domu, nebo žl, brigáda



Reagovat na tuto pozici


Práce | Brigády | Moje.kariéra | O nás | Kontakt | Zaměstnavatelé

Obchodní podmínky | Ochrana osobních údajů

©2024 KARIERA.CZ s.r.o.